Home  »  Groepen  »  Jong talent

Liesbeth Grootendorst, Kim van Vliet en Ferah Dur

Lestijden

Donderdag 16.15 - 18.00 uur

De Jong Talent Groep is een groep meisjes in de leeftijd van 5 t/m 9 jaar. Dit betreft jonge talenten die door gaan stromen naar de A- of B-selectie. We wilden de kinderen iets langer bij elkaar houden om zo beter te kunnen zien op welk niveau uw kind het beste kan gaan turnen, vandaar dat deze groep is opgericht.

Beide selecties hebben als doelstelling wedstrijdsport aan te bieden, elk op het eigen niveau. De A-selectie doet aan regionale, maar ook aan landelijke wedstrijden mee in de 2e en 3e divisie. De B-selectie richt zich op wedstrijden binnen ons rayon. De recreatiegroepen zijn niet gericht op wedstrijden, maar op lekker turnen/gymmen.

Aan welke trainingen de turnster deel mag nemen wordt bepaald door de leiding van de beide selecties, maar het allerbelangrijkst is dat de turnster op haar eigen niveau goed kan presteren!

De Jong Talent Groep streeft er naar alle talenten zo goed mogelijk voor te bereiden op de trainingen bij de A- of B-selectie met aandacht voor kracht, lenigheid, coördinatie, conditie/spanning, maar vooral veel nieuwe turnelementen en technieken toe te passen. De Jong Talent Groep (JTG) traint elke donderdag van 16.15 – 18.00 uur in de Graaf Lodewijkstraat in Ridderkerk en staat onder leiding van Liesbeth Grootendorst, Kim van Vliet en Ferah Dur. Er worden minimaal 2 testdagen per seizoen gehouden om te kijken of er nieuwe talenten zijn in Ridderkerk die hun hart vol hebben van de sport turnen. Deze testdagen zullen worden aangegeven op de nieuwspagina van de website van OKK Ridderkerk. Heeft u vragen over deze groep dan kunt u altijd even contact opnemen met het bestuur of de leiding.

Jong Talent foto's

• Jong Talent foto's