Hartelijk welkom...

op de website van OKK Ridderkerk!

Gymnastiekvereniging Oefening Kweekt Kracht is opgericht op 1 november 1895 en nog steeds bruisend en springlevend! Wij zijn gevestigd in Ridderkerk. Onze vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie.

 

Wil je weten wat gymmen is? Kom dan gerust eens een kijkje nemen bij een van onze lessen of doe gewoon lekker een les mee. Een proefles is altijd gratis. En kinderen vanaf 1,5 jaar kunnen al lid worden van onze vereniging.

 

Onze leiding is gediplomeerd. De leden dienen te allen tijde de aanwijzingen van de leiding op te volgen en voorzichtig om te gaan met het materiaal in de gymzalen. OKK huurt de gymzalen van Sport en Welzijn van de gemeente Ridderkerk.

Wilt u of jij meer weten over de vereniging kijk dan onder onze contactgegevens.

Vriendenloterij

Doe mee met de vriendenloterij en steun OKK Ridderkerk!

Laatste nieuws

Trainster OKK stapt in huwelijksbootje

Voor de huwelijksceremonie in Rotterdam werd een kort bezoek gebracht aan gymzaal de Werf waar de turnsters klaar stonden met bogen om het paar te verwelkomen. Binnen voerden de selectieturnsters een lees meer »

Sanne districtskampioen en Esmee derde

  Sanne en Sofie startten in de eerste wedstrijdronde en begonnen op de balk. Sanne turnde een super mooie oefening met maar een paar hele kleine evenwichtsverstoringen. Super mooi cijfer: 13,700 lees meer »

85 medailles voor OKK bij rayonwedstrijd

Uitslagen rayonwedstrijd   Vrijdagavond Esmee: 5 gouden medailles, zowel voor de meerkamp als alle vier de toestellen. Kim: zilveren medaille sprong, gouden medaille brug, bronzen medaille balk, lees meer »

Zilveren medaille voor Jessica Verschoor

Anna begon met een mooie balk, alleen een kleine loopsprong en viel helaas met de koprol. Helaas viel ze toen weer met het erop klimmen, dus dat was wel erg zonde. Cijfer: 10.600 Jessica turnde een hele lees meer »

OKK kampioen bij turncompetitie onderbouw

In ronde 2 kwam team 2 van OKK Ridderkerk de vloer op. Dit team bestond uit  Caithlin Karel, Indy Pangan, Lois Straver, Neelysha de Kok en Chelsea Bruijn. In ronde 3 kwam OKK in actie met team 1. lees meer »