Home  »  Agenda

OKK - kamp

`                           Kamp OKK Ridderkerk

Brief 2

Beste …………………………………,

 

Het kamp komt steeds dichterbij. Dus hier de laatste informatie over het kamp.

 

Wegbrengen

Op vrijdagavond 3 juli worden jullie verwacht tussen 19.00 en 19.30 uur bij de kampeerboerderij. Je moet voor eigen vervoer zorgen en het is handig als jullie proberen met elkaar mee te rijden. Er is heel weinig parkeergelegenheid! Zorg dat je thuis al gegeten hebt. Nadat je bent afgezet op de kampeerboerderij verzoeken wij de ouders/verzorgers ook weer snel te vertrekken. Want dan kan het feest echt gaan beginnen!!! (En om parkeerplaatsen vrij te maken ;) )

 

Het adres:

Kampeerboerderij Heukeloms Hoefke

Laag Heukelomseweg 5
5059 AN Heukelom

 

Ophalen

Op zondagmiddag 5 juli  worden ouders/verzorgers om 15.00 uur verwacht op de kampeerboerderij. Dan zal het feest helaas echt afgelopen zijn en gaan de kinderen naar huis. Wanneer je vertrekt, vergeet je dan niet af te melden bij de leiding!

 

Bonte avond

Het feest is niet compleet zonder een bonte avond. Daarom verwachten wij van de kinderen een kleine act. Je mag dit alleen doen, samen of met een groepje. Het maakt niet uit wat je doet. Bijvoorbeeld een dansje, zingen, turnen, een trucje, goochelen, toneelstukje of iets anders wat je wilt laten zien. Er is niet heel veel ruimte, dus houdt daar een klein beetje rekening mee.

 

Meeneemlijst

  • Kussensloop
  • < >

    Slaapzak of dekbed

  • < >http://www.medium4you.be/local/cache-vignettes/L620xH444/3061036888_130c6-fef92.png