Home  »  Groepen  »  B selectie  »  B selectie | informatie

B-selectie | Algemene informatie

Groep

B-selectie turnsters

Niveau

4e divisie NTS

Locatie

De Werf, Reijerweg 241, 2983 AS Ridderkerk-Slikkerveer

Telefoon             

0180-495406

Leiding

Chantal Buijs, Linda Jongenotter en Anouk de Ruiter

 

 

 

 

 

 

 

Lestijden

Maandag 17.30 - 20.30 uur

2 groepen

Donderdag 18.00 - 21.00 uur

2 groepen

  

De B-selectie is gericht op turnsters die meer uitdaging willen dan bij de recreatielessen wordt aangeboden. Ze moeten het niveau van de 4e divisie van het Nationaal Turn Systeem (NTS) aan kunnen. B-selectie turnsters turnen tweemaal per week, 3 uur in het totaal. Zij doen elk jaar mee aan het Rayon Turn Toernooi (RTT). Een competitie waaraan verenigingen van het Rayon Dordrecht e.o. aan deel kunnen nemen. Het RTT kent uit- en thuiswedstrijden in een poulesysteem met een finale voor de beste teams van de poules.

 

Er zullen wedstrijden geturnd worden binnen het Rayon Turn Toernooi (RTT). Dit is een competitie waaraan verenigingen van het Rayon Dordrecht e.o. deel kunnen nemen. Het RTT kent uit- en thuiswedstrijden in een poulesysteem met een finale voor de beste teams van de poules.

 

Aan het einde van elk jaar doen de turnsters van de B-selectie mee aan de rayonkampioenschappen.

 

Eén of tweemaal per jaar wordt er een testdag gehouden voor mogelijk talent dat terecht kan bij de A-, B- of de C-selectie.

Dit is mede afhankelijk van de groepsgrootte van de selecties op dat moment.

Leiding van OKK zal meisjes uitnodigen voor deze testdag wanneer zij denken dat zij potentie heeft om het niveau van één van de genoemde selecties te kunnen halen.