Home  »  Groepen  »    »  C selectie | informatie

C-selectie | Algemene informatie

Groep

C-selectie turnsters

Niveau

5e divisie NTS

Locatie

De Werf, Reijerweg 241, 2983 AS Ridderkerk-Slikkerveer & Scheldeplein 2, 2987 EL Ridderkerk-Bolnes

Leiding

Margo Molendijk en Evi Ilmer

 

 

 

 

 

 

 

Lestijden

Dinsdag 17.30-19.00 uur

 Slikkerveer
Vrijdag 17.30-19.00 uur  Bolnes

 De C-selectie is sinds de start van seizoen 2016-2017 een nieuw opgerichte groep. De inzet van deze groep is om recreatie turnsters meer uitdaging te bieden en om zo met een Jeugd team deel te namen aan wedstrijden op het niveau D2.

De turnsters van deze nieuwe groep turnen 1 maal per week 1,5 uur samen met de turnsters van de B-selectie. Daarnaast zijn zij verplicht ook een uur bij een recreatiegroep te turnen. Op deze manier wordt er gewerkt aan het behalen van het juiste niveau.


Er zullen wedstrijden geturnd worden binnen het Rayon Turn Toernooi (RTT). Dit is een competitie waaraan verenigingen van het Rayon Dordrecht e.o. deel kunnen nemen. Het RTT kent uit- en thuiswedstrijden in een poulesysteem met een finale voor de beste teams van de poules.

 

Aan het einde van elk jaar doen de turnsters van de C-selectie mee aan de rayonkampioenschappen.

 

Eén of tweemaal per jaar wordt er een testdag gehouden voor mogelijk talent dat terecht kan bij de A-, B- of de C-selectie.

Dit is mede afhankelijk van de groepsgrootte van de selecties op dat moment.

Leiding van OKK zal meisjes uitnodigen voor deze testdag wanneer zij denken dat zij potentie heeft om het niveau van één van de genoemde selecties te kunnen halen.