Home  »  Nieuws  »  3 medailles bij de rivium cup

Nieuws

3 medailles bij de Rivium Cup

10-12-2016
3 medailles bij de Rivium Cup
De meiden van de bovenbouw van de A-selectie deden mee met een extra wedstrijd, de Rivium Cup, georganiseerd door TurnAround Capelle. Bij binnenkomst werden alle namen van de turnsters in een bak gedaan en vervolgens werden per keer twee namen getrokken die dan samen een koppel moesten vormen. Turnsters van de verengingen TurnAround, KDO, Lombardijen en OKK werden zo gekoppeld aan elkaar en de uitslag was daardoor niet te voorspellen. Een leuke wedstrijd in een relaxte sfeer.

In ronde 2 turnden Lotte van Noort, Izaelle Dur en Jadee Phelipa voor OKK. Lotte en Izaelle horen eigenlijk nog bij de verplichte oefenstof, maar deden deze wedstrijd in een leeftijdscategorie hoger mee. Dit ter voorbereiding op de turncompetitie waarbij ze ook in dit niveau zullen gaan turnen. Alle drie de turnsters lieten een stabiele wedstrijd zien en kunnen erg tevreden zijn met hun optreden. Jadee viel met haar koppel helaas buiten de prijzen, maar turnde zelf een sterke wedstrijd. Izaelle, die net een week ziek was geweest, behaalde met haar koppel Jessica van TurnAround een mooie3e plaats en Lotte eindigde met Noah van KDO zelfs op eenmooie 1e plaats. 

 

Daarna kwamen Esmee Vogelezang en Kim van Vliet in actie in ronde 3. Helaas moest Ferah Dur zich op het laatste moment afmelden vanwege de griep. Esmee had op balk een iets mindere start, maar op de overige toestellen liet ze zien wat ze waard is en turnde ze erg goed. Kim turnde net als de meiden uit ronde 2 stabiel op alle vier de toestellen. Zij werd met haar koppel Merel van TurnAround netjes tweede. 

 

Izaelle, Jadee en Lotte

 

Kim en Esmee

 

Het was een goede voorbereiding op de eerste districtswedstrijd voor de meiden van de 3e divisie die volgende week zondag zullen plaats vinden. Izaelle en Lotte, turnen 2e divisie,  hebben die wedstrijd al geturnd en komen in januari weer op de vloer. De verplichte oefenstof komt volgende week ook in actie. TurnAround bedanken we voor het organiseren van deze gezellige wedstrijd. 

 


« terug