Home  »  Nieuws  »  Afsluiting b selectie

Nieuws

Afsluiting B-selectie

17-08-2015
Afsluiting B-selectie
Vlak voor de zomervakantie was de jaarlijkse afsluiting van de B-selectie. Wat was het een super gezellige dag vol leuke dingen! Helaas konden niet alle B-selectie turnsters aanwezig zijn vandaag. Die hadden we op de laatste training al een fijne vakantie gewenst. Nu is het gelukkig, na een welverdiende vakantie, weer bijna tijd om met alle meiden aan de slag te gaan tijdens de turntrainingen!

De dagplanning van de aflsluiting zag er als volgt uit. Er werd begonnen met een aantal potjes levend kwartet. Iedereen was bloed fanatiek! Daarna kwam Cock van Flowin' Motion een workshop breakdance geven. Na wat basis dansbewegingen, kwamen er ook nog wat tricks aan bod. Dit laatste vonden de meiden het leukst. Improviseren in de danspassen was wat moeilijker.
Toen de workshop was afgelopen, werden er nog wat spellen gespeeld in teamverband. Zo won het team met het meeste aantal punten een kleine prijs. Ook kwam juf Jonella nog even langs met baby Ryan!! Als afsluiter kon een patatje met snack natuurlijk niet ontbreken!!
Al met al, een geslaagde en vooral onwijs leuke dag!


« terug