Home  »  Nieuws  »  B selectie turnt finale rtt

Nieuws

B-selectie turnt finale RTT

31-05-2018
Nog een paar nachtjes en dan is het zover. De senioren turnsters van de B-selectie turnen de finale van het RTT in Giessen.

Nog een paar nachtjes en dan is het zover. De senioren turnsters van de B-selectie turnen de finale van het RTT in Giessen. Afgelopen seizoen heeft het keuze B combi team (met Olympia Papendrecht), wedstrijden geturnd en gewonnen. Dit zorgde ervoor dat zij zich wisten te plaatsen voor de jaarlijkse finale. Deze finale wordt geturnd in Sporthal de Jager in Giessen op zaterdag 2 juni. Mocht u zin en tijd hebben, kom dan gerust kijken! De wedstrijd start om 9.00 uur en zal rond 12.30 uur zijn afgelopen.

 

Andere teams die hebben deelgenomen aan de RTT wedstrijden wisten goed te scoren, echter wisten zij zich helaas niet te plaatsen voor deze finale op 2 juni.

Zo misten de meiden van de Jeugd A nét de finale door wat tegenvallers.

De senioren A hadden in een sterk deelnemersveld ook moeite om zich hiervoor te plaatsen. Al met al zijn de wedstrijden naar volle tevredenheid geturnd en hebben de meiden meer dan hun best gedaan. En wat is er belangrijker dan sporten, je best doen en met je team plezier beleven?!


« terug