Home  »  Nieuws  »  Baby en buggy bootcamp: je kind als sportpartner en fitnesstoestel

Nieuws

Baby en Buggy Bootcamp: Je kind als sportpartner en fitnesstoestel

03-09-2015


Algemeen Dagblad, woensdag 2 september 2015

 

Baby en Buggy Bootcamp: Je kind als sportpartner en fitnesstoestel

 

In de Verenigde Staten en Groot-Brittannië worden bootcamps voor ouders en kinderen al jaren aangeboden. Langzaamaan krijgt het fenomeen voet aan de grond in Nederland.  

Je kunt ze in de lucht houden, op je voeten zetten om de buikspieren te trainen, ze op de rug nemen om paardje te rijden.

Wat is er nu een beter fitnessapparaat dan: een kind? Steeds meer ouders ontdekken de lol van Bootcamps achter de buggy of samen met een kleintje.

 


 

Woensdag 2 september las ik dit bericht in het Algemeen Dagblad.

Wat grappig dat dit ( zoals gewoonlijk) uit de Verenigde staten komt. Vooral omdat ik voor de vakantie als afsluiting van onze Jong Talent Groep een training heb gegeven, samen met de ouders en de kinderen.

 

Ook voor de ouders was dit een verrassing ( zij dachten dat het een kijkles was) maar wat hebben we een plezier gehad! De oefeningen die de kinderen wekelijks moeten doen mochten de papa's en de mama's en zelfs oma's nu ook zelf proberen met "hulp" van de turnsters. En de meisjes vonden het prachtig om hun ouders aanwijzingen te geven. Geweldig vonden ze het om zelf op hun handen te staan en dan door hun sterke papa's of mama's opgetild te worden. En dat kostte best veel kracht.

 

Gelukkig waren er hele sterke mama's ( en ook papa's ) En terwijl Liesbeth aan het les geven was heeft Anouk mooi foto's gemaakt

Wat overgewaaid uit Amerika? Bij OKK deden we dit al eerder!!!!!!!

 

Trainster Liesbeth Grootendorst

 

 

 


« terug