Home  »  Nieuws  »  Eerste competitiewedstrijd van de c selectie tegen dvo dordrecht.

Nieuws

Eerste competitiewedstrijd van de C-selectie tegen DVO Dordrecht.

29-01-2017
Eerste competitiewedstrijd van de C-selectie tegen DVO Dordrecht.
Op 21 januari had de C-selectie haar eerste competitiewedstrijd tegen DVO Dordrecht. Helaas verliep niet alles volgens plan. Tessa was helaas ziek en kon toch niet mee doen. Leah viel geblesseerd uit bij het 2de toestel. Zij is voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht. Gelukkig hebben de doktoren niks kunnen vinden en had haar spier alleen een grote klap gekregen. 


Het eerste toestel was balk. Dit blijft een lastig toestel voor de meiden. Er zaten nog wat foutjes in de volgorde van de oefening die de volgende keer voorkomen kunnen worden. Maar de handstanden worden al steeds netter. Leah haalde hier de hoogste score met een 11.00 (4de).

Daarna kwam het onderdeel vloer. Het lievelingsonderdeel van bijna alle meiden. Er waren mooie oefeningen zichtbaar met handstanddoorrollen met rechte armen. Ook hier waren de meiden af en toe deeltjes uit hun oefening vergeten. Mirte had hier de hoogste score met een 13,60 (2de) en ook Kyra 12,65 (6de)  liet hier een prachtige oefening zien.

Het derde toestel was sprong. Voor sommige meisjes toch nog een moeilijk toestel. Sienna sprong hier een mooie sprong waar ze een 11,75 (9de) voor kreeg. Gigi behaalde hier een 12.625 (8ste) en Mirte behaalde hier het hoogste cijfer van de wedstrijd met een 13,40 (1ste). 

Als laatste de brug om mee af te sluiten. Bente en Kyra hadden hier hele mooie zwaaien. Basma (7de) en Mirte (5de)  behaalde hier de hoogste scores. Het ophurken lukt alleen nog niet bij iedereen en de zwaaien kunnen nog wel iets netter. 

De wedstrijd werd gewonnen door DVO maar de meiden mogen trots op zichzelf zijn. We hebben genoeg punten om verder aan te werken. De eerst volgende wedstrijd is op 11 maart. We hopen dat Luna, Tessa en Leah er dan weer bij kunnen zijn.


« terug