Home  »  Nieuws  »  Fidor sponsort t shirts a selectie okk

Fidor sponsort T-shirts A-selectie OKK

14-11-2016
Fidor sponsort T-shirts A-selectie OKK

De onder- en bovenbouw van de  A-selectie van gymnastiekvereniging  OKK Ridderkerk en alle A-selectie leiding heeft voor het komende turnseizoen nieuwe T-shirts gesponsord gekregen. Alle T-shirts zijn gepersonaliseerd met de naam van de turnster of leiding.  Fidor is de nieuwe sponsor van OKK van deze mooie nieuwe shirts!

Wie is Fidor eigenlijk? Fidor accountants & belastingadviseurs te Ridderkerk leveren alle diensten die je van hen mag verwachten. Met als groot verschil dat zij ondernemers bijstaan als sparringpartner, bedrijfscoach en vraagbaak bij het verwezenlijken van hun doel.  Zij maken hierbij maximaal gebruik van IT-oplossingen en hebben een jong, dynamisch en persoonlijk team! Namens OKK bedankte trainster Anouk Dries Franciska Verschoor van Fidor voor het leveren van deze prachtige shirts!