Home  »  Nieuws  »  Finale plaats b selectie senioren

Nieuws

Finale plaats B-selectie senioren

22-05-2016
Finale plaats B-selectie senioren
Afgelopen wedstrijdseizoen hebben de keuze B meiden van OKK Ridderkerk hun uiterste best gedaan een finale plaats te veroveren. Het harde werken werd beloond....!

Op 4 juni aanstaande wordt de jaarlijkse RTT finale geturnd in Gorinchem. Als afgevaardigden van de B-selectie mogen twee groepen deelnemen. Eerst stellen wij de senioren keuze B aan u voor.

 

Zie foto, boven v.l.n.r.:
Christine turnt sinds dit seizoen bij onze B-selectie. Een harde werkster die altijd tot het uiterste gaat om het beste uit zichzelf te halen. Een super aanwinst voor dit team!
Aleyna treed in de voetsporen van haar zus. Al een aantal jaar lid van deze groep en ook zij probeert altijd te verbeteren. Tijdens de lessen is de inzet top!
Dasha turnt al wat meer jaren onder onze B-selectie vlag. Dit jaar als keuze B senior een goede toevoeging aan dit team. Zij scoort op wedstrijden altijd hoge punten!
Maria is een turnster in hard en nieren. Altijd goed van humeur en hard werkend. Vraagt regelmatig om tips om er beter van te worden. Daar houden wij als leiding van!

Zie foto, onder v.l.n.r.:
Kate gaat er op de trainingen altijd vol voor. Ze laat zien dat ze zich goed inzet en dat ook zij turnen super leuk vindt.
Pascale is dit jaar voor het eerst senior en dus doorgestroomd van de jeugd. Ze gaat geen uitdaging uit de weg en staat thuis met haar zus regelmatig op z'n kop.
Amber heeft helaas een blessure gehad, maar knokt zich prima terug op haar oude niveau. Werkt hard en is ook altijd in voor wat nieuws!
Kim staat helaas niet op deze foto, maar mag niet vergeten worden. Kim is een hele goede aanvulling op dit team. Zij turnt altijd steady en keurig en gaat echt goed vooruit dankzij haar harde werken.

Al met al, een super leuk en gezellig team dat de finale helemaal ziet zitten.
De meiden mogen zeker trots zijn op het behalen van deze finale, ongeacht de uitslag.
Op 4 juni zullen zij in Gorinchem laten zien wat ze in huis hebben.

Komt u kijken? Binnenkort meer informatie over de turntijden op deze dag.


« terug