Home  »  Nieuws  »  Hulp gevraagd driekampen

HULP gevraagd - Driekampen

02-02-2016
HULP gevraagd - Driekampen
Op zaterdag 19 maart aanstaande zal OKK Ridderkerk, in samenwerking met de KNGU Rayoncommissie Dordrecht, haar jaarlijkse Driekampen houden in Sporthal de Fakkel. Wie kan ons hierbij helpen? Deze wedstrijd voor recreanten is altijd druk bezocht en wordt dit jaar zelfs in Ridderkerk gehouden!

De Driekampen worden ieder jaar georganiseerd voor de grote groep recreanten die ons Rayon rijk is. Zo mogen alle recreatie turners en turnsters op deze wedstrijd laten zien wat zij kunnen.

Elke groep turnt op drie toestellen waar zij uiteindelijk een gemiddelde score op behalen. Deze score geeft recht op een eerste, tweede, derde of vierde prijs. Zo is er een echte beker te winnen wanneer een team eerste, tweede of derde wordt! En daar gaan we toch allemaal voor!

De organisatie van deze wedstrijd is dit jaar in handen van OKK Ridderkerk ism de Rayoncommissie Dordrecht. Echter vragen wij u om hulp.
Bent u in de gelegenheid om ons te helpen misschien?

Zo zijn we op zoek naar een vrachtwagen die toestellen kan vervoeren van de verschillende zalen naar de Fakkel. In de ochtend moet de zaal opgebouwd worden en in de middag moet alles weer worden afgebroken en weggebracht.Er zijn mensen nodig voor het uitdelen/schrijven van wedstrijdbriefjes, diploma's, enz.

Mocht u het zien zitten ons ergens bij te helpen, stuur dan een mail naar linda_jongenotter@hotmail.com.

We horen dan ook graag van u!

Bij voorbaat dank!