Home  »  Nieuws  »  Jeugd b selectie ook in finale rtt

Nieuws

Jeugd B-selectie ook in finale RTT

31-05-2016
Jeugd B-selectie ook in finale RTT
De jeugd turnsters van de B-selectie hebben ook een finale plaats weten te bemachtigen. Op 4 juni turnen zij in Gorinchem tegen DVO Dordrecht. Van dit team is al eens gewonnen dus de verwachtingen zijn hoog gespannen!

Naast het Keuze B team van de B-selectie, heeft ook het Jeugd A team zich weten te plaatsen voor de finale. Komende zaterdag zullen ook zij laten zien wat zij in hun mars hebben. We willen jullie ook even voorstellen aan dit reuze vrolijke team!

Zie foto, boven v.l.n.r.:
Rosalyn turnt dit jaar voor het laatst als jeugd turnster. We merken aan haar dat ze de oudste van de groep is, ze is ontzettend behulpzaam en altijd vrolijk! Volgend seizoen mag zij zich scharen bij haar vriendin Pascale.
Demi turnt ook dit seizoen als laatst bij de jeugd. Ze heeft laten zien dat ze echt een aanwinst is voor dit team. Dat beloofd wat voor volgend jaar!
Anthe turnt ook nog 2 wedstrijden als jeugd turnster. Wat is ze vooruit gegaan en we zijn benieuwd naar haar turnen als senior volgend jaar.

Zie foto, midden v.l.n.r.:
Iris is de laatste turnster die nog net in de jeugd groep is gevallen dit seizoen. Samen met de andere drie meiden gaat zij volgend seizoen strijden om een finale plaats als senior. Aan de inzet zal het niet liggen! Wat willen ze graag deze meiden!
Britt turnt dit jaar voor het eerst als Jeugd A turnster. De wedstrijden zijn ontzettend goed gegaan. We hebben Britt ook tijdens de trainingen zelden op een chagarijnige dag betrapt!
Noa is net zo'n vrolijke noot en wijze jongedame. Tijdens haar oefeningen toont ze wat ze waard is en werkt ontzettend netjes. 
Evi verdient ook zeker een plekje in dit finale team. Werkt tijdens de trainingen altijd hard en is wel in voor een lolletje. Altijd gezellig met haar in de buurt en turnen kan ze hoor!

Zie foto, onder v.l.n.r.:
Robrina heeft dit jaar ook voor het eerst meegedraaid in deze wedstrijdgroep. Wat een spring in het veld zeg! Altijd flink aanwezig tijdens de trainingen, gelukkig op een positieve manier. Robrina turnt daarbij ook nog eens onwijs netjes!
Sara turnt al even bij de B-selectie en heeft ook dit seizoen bewezen dat zij finale waardig is. Met wat kleine blessures hier en daar gaat ze er altijd voor.
Manuela is dit seizoen voor het eerst turnster bij onze B-selectie. Hiervoor heeft zij geturnd bij de A-selectie. En wat doet ze het goed en wat kan ze het top vinden met de andere meiden!

Meiden, heel veel succes tijdens de finale! Laten we ervoor gaan en de hoofdprijs mee naar huis slepen!


 

 


« terug