Home  »  Nieuws  »  Jokerwedstrijd 12 12 2015

Nieuws

Jokerwedstrijd 12-12-2015

19-12-2015
Zaterdag 12 december moesten de meisjes van de onderbouw van de A- en B-selectie op voor de jaarlijks geplande jokerwedstrijd.

De jokerwedstrijd is bedoeld als een mooie graadmeter voor trainers en meisjes om te kijken hoe de oefeningen gaan en waar nog aandacht aan besteed moet worden om zo goed mogelijk voorbereid op de komende wedstrijden te zijn.

Iedereen had er veel zin in, sommige meisjes waren zenuwachtig en de allerjongste meisjes vonden het reuze spannend maar er heerste een gezellige, goede sfeer. De leeftijd van meisjes die trainen bij de A- en B-selectie onderbouw varieert van 6 jaar (mini) tot 11 jaar (jeugd 1).

De meiden van de A- en B- selectie waren in 6 teams ingedeeld, gemixt. Elk team bestaat  5 a 6 meisjes en de beste 3 oefeningen tellen voor Teamkampioen 2015  te worden. Elk team kon per toestel een joker inzetten die verdubbeling van het behaalde  cijfer opleverde. De meisjes moesten met elkaar beslissen welk meisje haar joker bij een toestel ging inzetten.

Na een soannende wedstrijd bleek Team 6 het team met de hoogste teamscore te zijn en dus teamkampioen 2015 maar het was een nek aan nek race:
Team 6: 263,25
Team 1: 262,85
Team 2: 261,35
Team 4: 258,80
Team 3: 258.75
Team 5: 253,40

Per toestel kon 1  meisje van de A selectie en 1 meisje van de B selectie een medaille winnen. Dus ook hiervoor deed ieder meisje haar uiterste best. De medaille-winaressen/toestelkampioenen zijn:

- Sprong: Indy & Sanne Kranendonk (A-selectie) en  Robina (B-selectie)

- Brug: Neelysha (A-selectie) en Evi (B-selectie)

- Balk: Froukje (A-selectie) en Demi (B-selectie)

- Vloer: Romy, Jessica & Maylene  (A-selectie) en Anthe (B-selectie)

Het was een erg leuke wedstrijd waar alle meisjes hun best hebben gedaan en er was een fijne ontspannen en gezellige sfeer. Deze wedstrijd heeft zeker een positieve stap dichterbij gebracht om mooie resultaten in het aankomende wedstrijdseizoen te behalen.


« terug