Home  »  Nieuws  »  Kleurrijke uitvoering

Nieuws

Kleurrijke uitvoering

03-11-2015
Kleurrijke uitvoering
In een zowel ’s middags als ’s avonds zo goed als uitverkochte sporthal de Fakkel gaf onze gymnastiekvereniging OKK zaterdag jl. een geweldig kleurrijke uitvoering ter gelegenheid van het 120 jarig bestaan. Het thema “OKK at the Movies” gaf de leiding voldoende inspiratie om alle demonstraties aantrekkelijk te verpakken.

Bijna alle lesgroepen van OKK namen deel aan de demonstraties, die door het publiek met veel applaus werden gewaardeerd. De jeugd ging onmiddellijk los na de opening, die door wethouder Tineke Keuzenkamp werd verricht, toen achtereenvolgens Spongebob, Snowman Olaf en een Minion de vloer opkwamen, gevolgd door de rest van de leiding, die het openingsnummer verzorgden. De sfeer zat er dus gelijk goed in.

Het publiek kon daarna genieten van turnen op verschillend niveau, omdat zowel de recreatiegroepen als de selectie van turners en turnsters aan bod kwamen. Frozen, Annie, James Bond, Mission Impossible, Pirates of the Caribbean en nog veel meer films leverden inspiratie voor steeds weer nieuwe ideeën en evenzovele choreografieën.

Vooraf en in de pauze konden de bezoekers een gokje wagen bij de tombola, waar vele prijzen waren te winnen. Naast de tombola werden er ook nieuwe Vrienden van OKK geworven, die de club met een geldbedrag gaan sponsoren. Dat alles om de club financieel gezond te houden. Na afloop kregen alle deelnemers nog een chocoladetractatie met de tekst OKK 120 jaar erop

De uitvoeringscommissie, bestaande uit Deborah van der Pol, Rianne van ’t Wout, Naomi Vat en Emina Visca hebben drukke weken achter de rug en met de steun van het bestuur onder leiding van voorzitter Bianca Klapwijk en vele vrijwilligers hebben zij weer een prachtig resultaat neergezet. Het bestuur was hen en alle andere medewerkers zeer erkentelijk. Tegen middernacht was alles opgeruimd en was ook de toestelploeg weer terug in de Fakkel, waar nog even gezellig nagekaart werd. En nu op naar het volgende jubileumjaar dat OKK in 2020 hoopt te bereiken als de vereniging 125 jaar bestaat.

Bekijk de foto 's van de generale repetitie op Flickr.


« terug