Home  »  Nieuws  »  Liesbeth grootendorst onderscheiden

Nieuws

Liesbeth Grootendorst onderscheiden

04-11-2018
Liesbeth Grootendorst onderscheiden
Tijdens de uitvoering van gymnastiekvereniging OKK afgelopen zaterdag werd trainster Liesbeth Grootendorst verrast met een onderscheiding van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie.

Ze heeft in het bestuur gezeten van OKK, geeft al 50 jaar les en is in al die jaren van grote betekenis geweest voor de vereniging. Ze kreeg hiervoor van de voorzitter, Bianca Klapwijk, de gouden bondsspeld uitgereikt. Daarnaast werd ze tot erelid van OKK benoemd, kreeg daarvoor een oorkonde en een cadeaubon en een grote bos bloemen. Bianca bedankte haar hartelijk voor zoveel jaar loyaliteit aan de club en hoopte dat Liesbeth er nog wat jaren aan zal plakken. 

Dat alles gebeurde in het decor van de uitvoering, waarvoor Liesbeth in die 50 jaar ook menig keer voor de aankleding de verantwoordelijkheid droeg. Deze keer was zij de ladyspeaker en die taak deed ze met veel overgave. Ze praatte de nummers vlot aan elkaar, lichtte het publiek in voor wat komen ging en interviewde en passant wat turners en turnsters.


« terug