Home  »  Nieuws  »  Linde sophie kampioen bij de mini's

Nieuws

Linde-Sophie kampioen bij de mini's

10-06-2018
Linde-Sophie kampioen bij de mini's
Op zaterdag 9 juni was de derde en laatste turncompetitie van dit seizoen. De meisjes die geboren zijn in 2011 zijn de aller jongste meisjes en zij doen mee in de oefenstof: mini's. Deze meisjes turnen een individuele wedstrijd tegen elkaar. Er doen hier geen andere turnsters van andere verenigingen mee. Dat betekent dat voor OKK Linde-Sophie, Guusje, Nikki en Sana onderling tegen elkaar strijden.

Mini's worden deze meisjes genoemd en dat zijn ze ook, maar wat een uitstraling hebben deze jonge meisjes.

Ze turnden zaterdag de sterren van de hemel en stonden daar alsof ze al jaren wedstrijden deden.

 

We begonnen met balk en Sana begon met een prachtige oefening en kreeg daarvoor een 13,150. Een hoog cijfer, maar Guusje deed aar niet voor onder en samen stonden ze bovenaan. De andere meisjes zaten iets lager met de cijfers, maar aan uitstraling geen gebrek. Nikki vergiste zich in de volgorde van de oefening en dat kostte haar een punt, maar wat kan zij ontzettend netjes werken.

 

Bij de vloer lieten alle meisjes zien dat ze heel lenig zijn en mooi en strak kunnen werken. Dat beloofd wat voor volgend jaar als zij de vloeroefening op muziek mogen doen.

 

Ook bij sprong was het Guusje die het hoogste scoorde, maar Linde-Sophie en Nikki zaten haar op de hielen en scoorde maar net iets lager.

 

Bij de brug liet Sana zien dat zij een ontzettende doorzetter is. Vergeleken bij de eerste wedstrijd heeft ze heel wat stappen vooruit gemaakt.

 

Verrassend won Guusje deze laatste wedstrijd. Linde-Sophie 2e, Sana 3e en Nikki 4e. 

 

Maar kampioen van alle drie de wedstrijden bij elkaar werd Linde-Sophie!

Guusje werd 2e, Sana 3e en Niki 4e. 

 

Linde-Sophie

 

Guusje

 

Sana

 

Nikki

 


« terug