Home  »  Nieuws  »  Lois straver kampioen bij de pre instap

Nieuws

Lois Straver kampioen bij de pre-instap

17-05-2015
Lois Straver kampioen bij de pre-instap
Romy Tuithof een mooie 2e plaats

Afgelopen zaterdag vond de derde en laatste wedstrijd plaats voor de pre-instappers.

Tien meisjes streden hier om de eer waarvan 3 van OKK te weten Lois Starver, Romy Tuithof en Sanne van der Keur Na twee wedstrijden stond Lois op een 1e plaats en Romy op een 3e plaats. Er werd begonnen met vloer, Lois en Sanne nivo D2, een oefening zonder muziek en Romy D2 een vrije oefening met muziek,

Sanne liet een mooie oefening zien maar moet nog wat strakker gaan werken. Lois behaalde op dit onderdeel een derde plaats. Romy boekte met haar oefening  een grote vooruitgang en liet hier ook al een mooie arabier flik flak zien. Zij behaalde hier een tweede plaats.

Op sprong verdiende Lois met 13.075 een eerste plaats maar Sanne liet zien dat zij ook goede

sprongkracht bezit en werd gewaardeerd met 13.025.

Op brug liet Romy werkelijk een prachtige oefening zien. Met een hoge buikdraai zoals een buikdraai hoort te zijn. Toen zij van de brug af kwam zei ze tegen de trainster: Wat ging dat lekker! De balk is voor iedereen altijd een beetje spannend maar dat geldt ook voor de meisjes van de andere verenigingen. Wat Sanne op de vloer heeft , heeft ze ook een beetje op de balk, het moet wat strakker, maar Sanne is op de training een harde werkster en die ook heel veel plezier heeft in het turnen dus dat komt zeker goed. Lois had vandaag op de balk een beetje pech. Met haar opsprong kwam ze niet helemaal goed uit en moest daardoor weer een beetje in haar ritme komen. Romy daarentegen ging als een speer maar moest aan het eind de balk verlaten met de koprol, toch behaalde ze op dit onderdeel een tweede plaats.

Spannend was daarna de prijsuitreiking. Lois behield haar 1e plaats en kreeg een prachtige beker . Groot was de verrassing voor Romy, zij behaalde deze wedstrijd een eerste plaats en schoof daardoor ook een plaats op in de einduitslag. Zij werd tweede en werd ook beloond met een beker. De trainsters kunnen terug kijken op een mooie wedstrijd.

     


« terug