Home  »  Nieuws  »  Lotte van noort plaatst zich voor kwartfinale

Nieuws

Lotte van Noort plaatst zich voor kwartfinale

29-01-2017
Lotte van Noort plaatst zich voor kwartfinale
Lotte van Noort en Izaelle Dur turnden hun 2e districtswedstrijd bij de jeugd N3 in Amsterdam. Met een grieperige Izaelle was het grootste doel van de wedstrijd, de wedstrijd af maken. Dit werd een hele opgave. Lotte had de eerste wedstrijd al een 11e plaats behaald. Deze wedstrijd was er weinig te verliezen voor haar. Ook niet helemaal fit, turnde ze de wedstrijd.


Ze moesten starten op balk. Izaelle had bijna de handdoek in de ring gegooid. Ze voelde zich zo beroerd, maar besloot toch de balk op te gaan. Met 1 val maakte ze nog een aardige oefening. Ook Lotte voelde zich niet helemaal lekker en was erg zenuwachtig. Jammer, want met 3 vallen geef je een hoop punten weg.

Op vloer werden de series bij Izaelle aangepast, omdat ze bijna geen sprongkracht had. Ze turnde haar oefening uit en was daar al blij mee. Lotte kwam weer een beetje tot leven en liet een hele goede oefening zien. 

Bij sprong mislukte bij Izaelle de 1e sprong en kreeg daarvoor een 0. De tweede sprong was redelijk, maar helaas telde het gemiddelde van beide sprongen. Erg zuur voor haar. Lotte liet twee stabiele sprongen zien.

Op het laatste toestel turnde Izaelle de makkelijke oefening. Helaas, want in de training gaan haar reuzen erg goed. Lotte turnde wel de moeilijke oefening en kwam die aardig door.

Tijdens deze wedstrijd eindigde Lotte op de 13e plaats en Izaelle op de 22e plaats. De beste plaatsing voor doorstroming telt. Voor Izaelle was helaas de 18e plaats niet voldoende. Lotte plaatse zich wel met als hoogste resultaat een 11e plaats.

 


« terug