Home  »  Nieuws  »  Lotte van noort strandt in halve finale

Nieuws

Lotte van Noort strandt in halve finale

05-05-2018
Lotte van Noort strandt in halve finale
Zondag 8 april turnde Lotte van Noort de halve finale van de jeugd 2e divisie in Nieuwegein.

Lotte begon deze wedstrijd op vloer. Met haar vrolijke oefening en moeilijke series wist zij op dit onderdeel een 9.933 te halen. 
Het tweede onderdeel was sprong, waarbij zij twee verschillende sprongen heeft laten zien. Haar half in heel uit was keurig uitgevoerd, hier kreeg zij dan ook een 11.667 voor. Haar tweede sprong was een overslag hele draai, ondanks dat Lotte deze sprong nog niet heel lang heeft geoefend zag ook deze sprong er tijdens haar wedstrijd netjes uit. Voor haar tweede sprong kreeg zij uiteindelijk een 11.433. 
Het derde, en vooral meest spannende onderdeel, was brug. Tijdens het inturnen gingen de reus in haar oefening niet heel soepel, wat voor enige spanning zorgde. Uiteindelijk wist Lotte haar gehele oefening inclusief reus uit te voeren. Vanwege de spanning voor haar reus was de netheid van haar brugoefening iets minder. Lotte wist voor haar brugoefening een 8.400 te halen. 
Als laatst had Lotte het onderdeel balk. Ze turnden een nette balkoefening, waarbij zij haar gehele oefening is blijven staan bij alle onderdelen. Uiteindelijk heeft Lotte een 10.133 voor haar balkoefening gehaald. 
Lotte heeft een nette stabiele wedstrijd geturnd, waarbij zij uiteindelijk een 20e plek heeft behaald. Een super prestatie binnen een sterk deelnemersveld!

« terug