Home  »  Nieuws  »  Medailes voor jadee, eva en maylene

Nieuws

Medailes voor Jadee, Eva en Maylene

14-01-2016
Medailes voor Jadee, Eva en Maylene
Het afgelopen weekend is het wedstrijdseizoen voor de 3e divisie turnen gestart. Drie turnsters van gymnastiekvereniging OKK wisten een medaille te winnen. Jadee Phelipa won goud bij de jeugd, haar clubgenootje Eva won hier het brons en Maylene Rienks wist met een vierde plaats bij de pupillen II de derde medaille in de wacht te slepen.

Jadee en Eva begonnen bij balk prima. Eva was zelfs de beste van allemaal op dit toestel, Jadee werd hier 3e. Ook bij vloer eindigde Jadee als 3e, waarmee ze de basis legde voor de eindzege. Ze turnde een stabiele wedstrijd en eindigde als eerste  met 48.775. Eva turnde ook erg netjes en gaf minder dan een punt toe, maar moest nog wel een turnster van Barendrecht voor zich dulden. Met 48.177 werd ze 3e.  Pupil II Maylene Rienks turnde ook een prima wedstrijd met als beste prestatie het onderdeel balk waar ze 12.35 scoorde. Met de mooie score van 50.200 werd ze vierde in het klassement.

De turnsters turnen twee regiowedstrijden om zich te kwalificeren voor de districtskampioen-schappen en de halve finale derde divisie landelijk. Er waren top-tien klasseringen voor: Marleen Lodder (6e), Elisa van Halem en Froukje Mons (beide 8e), Kim van Vliet (9e). Voor hen zal de volgende wedstrijd van cruciaal belang worden voor plaatsing.  Maar wellicht liggen er ook nog kansen voor Caithlin Karel en  Esmee Vogelezang (beide 12e).  Azra Durak turnde haar eerste wedstrijd en werd verdienstelijk 15e . Roos de Vries (20e) en Ferah Dur (21e) hopen zich de tweede wedstrijd sterk te kunnen verbeteren.

 

 


« terug