Home  »  Nieuws  »  Medaille voor marleen lodder

Nieuws

Medaille voor Marleen Lodder

25-01-2015
  • Medaille voor Marleen Lodder
  • Medaille voor Marleen Lodder
Medaille voor Marleen LodderMedaille voor Marleen Lodder
Tijdens de regiowedstrijden kwamen vijfturnster uit voor OKK en alle vijf wisten zich voor 1 of zelfs 2 vervolgwedstrijden te plaatsen.

Zaterdag jl. waren voor de 1e, 2e en 3e divisie regiowedstrijden in Amsterdam. Marleen Lodder wist bij de jeugd een medaille te winnen door als vierde te eindigen in het veld van 25 turnsters. De derde plaatsen bij brug en vloer legden de basis voor dit succes. Hierdoor mag zij naar de landelijke halve finale en de districtswedstrijden. Pupil II Cato Steehouwer turnde voor het eerst in de eerste divisie en behaalde voldoende punten om door te mogen naar de vervolgwedstrijden. Haar beste prestatie was de tweede plaats bij sprong.
Caroline Mom was net op tijd hersteld van een blessure om te kunnen turnen en wist met een aangepast programma toch top-10 te turnen (9e) bij de senioren 2e divisie. Bij balk was ze zelfs de beste van de 32 deelneemsters.
Junior Elisa van Halem wist zich naar de halve finale èn de districtswedstrijden te turnen. Met een zo goed als foutloze wedstrijd behaalde ze een 5e plaats. Helaas net naast de medailles. Haar beste toestel was brug waar ze vijfde werd. Ferah Dur tenslotte turnde voor het eerst in de juniorenklasse en wist zich voor de districtswedstrijden te kwalificeren door als 20e te eindigen. Zij liet bij balk ruim twee punten liggen, waardoor de halve finale onbereikbaar werd.


« terug