Home  »  Nieuws  »  Medailles voor sanne kranendonk en jadee phelipa

Nieuws

Medailles voor Sanne Kranendonk en Jadee Phelipa

24-03-2018
Medailles voor Sanne Kranendonk en Jadee Phelipa
Zondag 19 maart vonden de District Toestelfinales plaats in Rotterdam! Binnen elke leeftijdscategorie waren bij elk toestel 8 tot 9 turnsters geplaatst voor deze toestelfinales. In totaal waren er vijf turnster van OKK Ridderkerk geplaatst voor deze toestelfinales.

De eerste ronde werd gestart met Sanne Kranendonk en Neelysha de Kok. Sanne had zich geplaatst voor sprong en Neelysha voor balk. Sanne liet, ondanks een blessure aan haar achillespees, twee keurige sprongen zien, wat een gemiddelde score van 13.075 opleverde. Deze score zorgde voor een mooie 3e plek. 
Neelysha turnde een nette en strakke oefening. Helaas moest zij een keer de balk verlaten. Uiteindelijk heeft Neelysha een score van 9.967 punten behaald, wat uiteindelijk een 7e plek opleverde. 
 
 
In de tweede ronde was Esmee Vogelezang aan de beurt. Ondanks een erg vervelende knieblessure, waardoor zij de meerkamp van de dag ervoor heeft af moeten zeggen, heeft ze zich 100 procent ingezet voor haar toestelfinale op brug! Esmee liet een mooie en top oefening zien. De concurrentie was helaas erg groot, senioren die al een aardig tijdje meedraaien op dit niveau turnden erg uitdagende oefeningen. Esmee, die dit jaar voor het eerst meedoet binnen de senioren, heeft dan ook super gepresteerd door dit jaar al zo ver te komen. Esmee scoorde een 9.000 wat haar een 8e plek opleverde. 
 
 
In de derde ronde was Sanne Kranendonk voor de tweede keer deze dag aan de beurt. Naast sprong had Sanne zich ook geplaatst voor de balk. Sanne turnde stabiel en netjes, helaas heeft zij wel 1 keer de balk moeten verlaten. Door de oefening super netjes uit te voeren wist zij alsnog een medaille te verdienen, met een score van 10.733 wist zij een 3e plek te behalen. 
 
 
In de laatste ronde turnden Jadee Phelipa en Anna van Oost. Jadee had zich geplaatst op sprong. Helaas heeft zij zich tijdens de meerkamp de dag daarvoor bezeerd aan haar enkel. Jadee was dan ook niet in topvorm. Ondanks last te hebben van haar enkel heeft Jadee twee super sprongen laten zien! Met een gemiddelde score van een 11.175 wist zij een bronzen medaille binnen te halen. 
Anna had zich geplaatst voor het toestel brug. Haar oefening was erg netjes, vol met mooie zwaaien en een strakke door geturnde kip. Hierdoor wist zij een score van 12.650 te behalen. Dit leverde Anna een 5e plek op. 
 
 
Een super mooie dag, vol met mooie oefeningen en mooie eindscores!

« terug