Home  »  Nieuws  »  Nieuwe leiding wendi ouder & kindgym

Nieuwe leiding Wendi Ouder & Kindgym

07-01-2019

Mijn naam is Wendi van der Hel en ga ik vanaf  januari 2019 de ouder-kind-gymlessen verzorgen.

Graag stel ik me alvast even aan u voor.

Na vijftien jaar voor de klas te hebben gestaan in het basisonderwijs, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik in Ridderkerk mijn eigen praktijk gestart als Kindercoach. Naast het coachen van kinderen,  bied ik ook cursussen baby- en kindermassage aan en creatieve coaching/therapie voor jongeren en volwassenen.

Mijn hart ligt in het werken en omgaan met kinderen en ik was dan ook blij verrast toen mij werd gevraagd of ik het leuk zou vinden jullie gymlessen over te nemen van Elizabeth, omdat zij helaas moest stoppen.

Na de eerste keer meekijken was ik gelijk enthousiast. Leuke kinderen, veel en uitdagend materiaal en gezellige ouders (grootouders, verzorger). Ja, dat wilde ik wel.

In grote lijnen zullen de lessen hetzelfde blijven. En hier en daar zal zal het ook anders gaan. Zo is het voor kinderen heerlijk om met liedjes bezig te zijn. Kinderen bewegen, dansen en zingen graag en ze leren er veel van.

Wanneer jullie het liedje “We maken een kringetje van jongens en van meisjes” kennen, wil ik vragen dit liedje thuis alvast een paar keer te zingen met uw kindje. Met dit bewegingsliedje wil ik de gymles gaan openen. En zo zitten we dan aan het einde van het liedje gelijk op de rode cirkel in een kring.

Ik heb er veel zin in en zie jullie graag op 9 januari.

Vriendelijke groet,

Wendi van der Hel.