Home  »  Nieuws  »  Okk ontvangt gift uit rabo coöperatiefonds

Nieuws

OKK ontvangt gift uit Rabo Coöperatiefonds

17-10-2014
OKK ontvangt gift uit Rabo Coöperatiefonds
Dankzij een bijdrage uit het coöperatiefonds van Rabobank Midden IJsselmonde kon gymnastiekvereniging OKK uit Ridderkerk het afgelopen jaar een nieuwe brug en evenwichtsbalk kopen. Als vertegenwoordiger van de ledenraad en van de Rabobank ontving mevrouw Anja de Geus uit handen van secretaresse Gina Mom-de Wit een bloemetje als dank voor deze mooi gift.

De aanschaf van de nieuwe brug was noodzakelijk, omdat OKK uit de inmiddels afgebroken locatie aan de Graaf Lodewijkstraat moest verhuizen naar de Werf. Vanwege de beperkte ruimte daar moest de nieuwe brug speciaal aangepast worden. Deze brug heeft als voordeel dat hij ook met één ligger te gebruiken is en ook als rekstok, zodat zowel de turnsters als de turners er gebruik van kunnen maken. Daarnaast kon een nieuwe wedstrijdbalk aangeschaft worden, omdat de oude balken tekenen van slijtage vertoonden.

 

OKK is de Rabobank zeer erkentelijk voor de ontvangen gift. Het was daarom leuk om Anja de Geus voor een foto uit te nodigen, want zij adviseert de commissie die de aanvragen voor het coöperatiefonds beoordeelt.

 

(bron: De Combinatie 16-10-2014)


« terug