Home  »  Nieuws  »  Ook winst bij tuco verplicht

Nieuws

Ook winst bij TUCO verplicht

07-02-2015
Ook winst bij  TUCO verplicht
Vrijdagavond 30 januari was de start van de turncompetitie. Gymnastiekvereniging OKK nam de organisatie van het eerste wedstrijdweekend voor haar rekening.

In een gezellig De Werf gingen vrijdag 8 teams van start bij de keuzeoefenstof. OKK bracht twee teams op de been. Het team van Esmee Vogelezang, Ferah Dur en Inès Haulussy had zich versterkt  met de Rotterdamse Athína Giohalas. Mede daardoor kon dit team een goede prestatie neerzetten door als derde te eindigen. Athína (3e individueel) zorgde bij drie onderdelen voor de hoogste score van dit team, maar bij sprong was Inès de beste. Ferah (18e individueel), Esmee (20e) en Inès (21e) deden weinig voor elkaar onder en turnden een goede wedstrijd op drie onderdelen, maar lieten bij balk wat steekjes vallen.

Cato Stehouwer, Marleen Lodder, Elisa van Halem, Kim van Vliet en Caroline Mom vormden het 2e team.  Zij turnden ook bij balk minder stabiel, waardoor ze wat punten lieten liggen, maar met 134 punten waren ze ruim 5 punten beter dan de nummer 2 uit Zwijndrecht. Sprong werd mede door de tsukahara ’s van Kim (voor het eerst) en Caroline ruim gewonnen.  Maar ook brug, met Marleen Lodder als beste, en vloer, met Caroline Mom als eerste, werd gewonnen. Zelfs bij balk, waar behoorlijk wat fouten gemaakt werden, behaalde OKK de winst. Beste was hier Kim van Vliet, maar ook de flikflakken van Cato en Marleen op dit onderdeel mochten er zijn. Elisa werd 17e individueel, Marleen 6e, Kim 5e, Cato 4e en Caroline werd 1e overall.

 


« terug