Home  »  Nieuws  »  Pre instappers okk nemen de leiding bij de eerste tuco

Nieuws

Pre-instappers OKK nemen de leiding bij de eerste TUCO

10-02-2019
Pre-instappers OKK nemen de leiding bij de eerste TUCO
Op zaterdag 9 februari werd de eerste turncompetitie verplichte oefenstof gehouden in Ridderkerk. In de eerste ronde kwamen alle pre-instappers in actie. Deze turnsters turnen een individuele wedstrijd tegen elkaar. De meisjes die geboren zijn in 2011 doen mee in oefenstof niveau D. In totaal deden er 16 pre-instappers van 4 verschillende verenigingen mee.

Guusje was de meest stabiele turnster. Met drie keer een eerste plaats op de toestellen sprong, brug balk en een keer een tweede plaats op vloer werd ze de terechte winnares van deze dag. 

 

Linde-Sophie volgde op de tweede plaats. Op sprong, brug en balk volgde ze met een tweede plaats achter Guusje en op vloer behaalde ze de gedeelde 3e plaats. 

 

Nikki eindigde ook in de top-3. Haar beste toestel was de vloer. Daar wist ze eerste te eindigen met 12,000. Op brug werd ze 3e, op balk 4e en op sprong 7e.

 

Sana is de vierde turnster van OKK en zij sloot mooi aan bij de rest van OKK. De vierde plaats was namelijk voor haar. Het verschil met Nikki was maar 0,15 punten. Dus erg kleine verschillen. Haar beste toestel was de sprong. Daar werd ze 2e. Op balk en vloer 3e en op de brug 4e. 

 

OKK deed het erg goed en wist plaats 1 t/m 4 in te nemen. De turncompetitie bestaat uit drie wedstrijden. Het gemiddelde van die drie wedstrijden zal zorgen voor een einduitslag. De eerste volgende TUCO zal zijn op zaterdag 30 maart. 

 

 

 

 


« terug