Home  »  Nieuws  »  Ridderkerk en zijn sportverenigingen

Ridderkerk en zijn sportverenigingen

21-08-2014
Ridderkerk en zijn sportverenigingen
Stichting Oud Ridderkerk organiseert van 13 augustus tot 20 september 2014 een tentoonstelling in de Oudheidkamer met als titel "Ridderkerk en zijn sportverenigingen". In het kader van deze tentoonstelling is een compilatie-filmpje samengesteld door RTV-Ridderkerk van de deelnemende sportverenigingen in Ridderkerk.

Deze is te zien op het YouTube kanaal van RTV-Ridderkerk: http://youtu.be/pT4i8nE4C8g (OKK is te zien vanaf +/- minuut 8)

Op TV Ridderkerk wordt deze film ook vanaf zaterdag 16 augustus tot en met zondag 24 augustus 2014 op elk heel uur uitgezonden. De film is dagelijks te zien vanaf 15.00 t/m 22.00 uur. TV Ridderkerk is te vinden op het analoge UPC kanaal 67+ (frequentie 840.00). Daarnaast kan het concert ook worden teruggekeken op het YouTube-kanaal van de omroep, dat te vinden is via de website: www.rtvridderkerk.nl.

Vrijdagavond is de tentoonstelling “Ridderkerk en zijn sportverenigingen” officieel geopend in de Oudheidkamer en tevens is  de film in première te gaan.