Home  »  Nieuws  »  Tessa kampioen bij de pre instap

Nieuws

Tessa kampioen bij de pre-instap

10-06-2018
Tessa kampioen bij de pre-instap
Op zaterdag 9 juni was de derde en laatste turncompetitie van dit seizoen. De meisjes die geboren zijn in 2010 turnen ook nog een individuele wedstrijd tegen elkaar. Zij turnen in de categorie pre-instap niveau D. Er doen hier 14 meisjes van 4 verschillende verenigingen mee. Voor OKK doen hier de volgende turnsters mee: Tessa, Elin, Gea, Kouatar en Noa.

Onze meisjes begonnen bij de vloer. Wat hebben ze hard moeten werken om de oefening op muziek te turnen. Wij als trainsters waren daar ook best wel trots op dat onze meisjes de enige meisjes waren die op muziek werkten. Tessa behaalde hier het op één na hoogste cijfer. 

Bij sprong behaalden Tessa, Noa en Elin hele hoge cijfers. Als trainsters waren zeker ook heel erg blij met de mooie sprong die Kouatar liet zien. Bij de eerste wedstrijd van de competitie kon zij nog geen handstand plat vallen op de matten en nu sprong zij een prachtige handstand op de kast! 

Bij de brug behaalde Tessa het hoogste cijfer van alle 14 meisjes. Gea werd heel mooi tweede Jammer dat Noa hier ten val kwam anders was zij zeker ook hoog geëindigd. 

De balk als laatst. Geen vallen maar hier kan zeker nog wel wat gewerkt worden aan afwerking en netheid. 

Na drie wedstrijden was het heel spannend wat de uitslag van deze wedstrijd zou zijn. 

 

Uitslag  - 9 juni

Gea 5e, Noa7e, Elin 8e, Kouatar 10e.

 

Einduitslag:

Tessa 1e, Elin 4e, Gea 7e, Noa 10e en Kouatar 12e.

 

Maar kampioen van de pre-instappers 2018 is Tessa!

 

Tessa

 

Elin

 

Gea

 

Noa

 

Kouatar

 


« terug