Home  »  Nieuws  »  Uitnodiging uitvoering zaterdag 1 november

Nieuws

Uitnodiging uitvoering zaterdag 1 november

14-10-2014
Uitnodiging uitvoering zaterdag 1 november
Zaterdag 1 november a.s. houdt Gymnastiekvereniging OKK Ridderkerk haar jaarlijkse uitvoering in Sporthal de Fakkel.

Het thema dit jaar is: "OKK IN DE JUNGLE"Er worden twee voorstellingen gegeven. De middagvoorstelling start om 14.00 uur; de avondvoorstelling om 19.00 uur. Tijdens beide voorstellingen zullen de leiding, recreatie- en selectieturnsters, alsmede peuter-, kleuter-, jongensgroepen een zo gevarieerd mogelijk programma laten zien. 

 

Omdat een dag als deze veel onkosten met zich meebrengt, wordt er entreegeld gevraagd.

 

  • Kaarten kosten € 5,-.

  • Kinderen t/m 11 jaar betalen € 2,50.

  • Een passepartout (middag- en avondvoorstelling) kost resp. € 8,- en € 4,-.

 

Tussen 10.00 uur en 11.00 uur is er een voorverkoop van kaarten. Een uur voor aanvang van de middag- en avondvoorstelling gaat de kassa weer open voor verdere verkoop. De zaal en kleedkamers gaan een half uur voor aanvang van de voorstelling open.

 

De meeste groepen komen minimaal 2x aan bod, dus het is een vol programma. Halverwege is echter een pauze van 20 minuten waarin u een kopje koffie in het restaurant kunt drinken. Ook is het mogelijk om tussendoor een gokje te wagen bij de tombola. Door de juiste enveloppen te trekken, kunt u mooie prijzen winnen!

 

Evenals vorig jaar zal de Uitvoering gefilmd worden en op dvd worden gezet. Deze dvd is, tegen betaling van € 10,- (middag of avond) en € 16,- (middag en avond), tijdens de uitvoering te koop. Na een aantal weken zal deze DVD worden uitgedeeld in de les van de kinderen. Daarnaast worden er diverse foto’s gemaakt. Deze zullen z.s.m. op de website geplaatst worden.

 

Indien u met de auto naar de Fakkel komt, willen we u er vast op wijzen dat de politie deze gehele dag streng controleert en bekeuringen uitdeelt aan een ieder die niet in de officiële vakken geparkeerd staat. Neem geen risico en parkeer uw auto waar het hoort of kom op de fiets!  

 

Wij hopen u allen op 1 november te mogen begroeten en wensen u veel kijkplezier!


De organisatie


« terug