Home  »  Nieuws  »  Uitvoering: okk de musical

Nieuws

Uitvoering: OKK de musical

04-11-2018
Uitvoering: OKK de musical
Zowel zaterdagmiddag, als zaterdagavond was er een voorstelling en het thema “OKK DE MUSICAL” zorgde voor een aantrekkelijke setting.

De leiding trapte beide voorstellingen af met het nummer Musical Awards. Met zang, dans, acrobatiek en een act van Sandy en Danny uit Grease werd direct de toon gezet.

 

 

Allerlei musicalgenres passeerden de revue, van de klassieke Notenkraker, het sprookjesachtige Alice in Wonderland, de wereldkraker Beauty and the Beast tot Broadwaysuccessen als Mary Poppins en de Titanic. Het in oorspronkelijke kleuren geverfde, nagebouwde schip leed net als in 1912 schipbreuk. Op originele wijze brak het schip na de botsing met een ijsberg in tweeën en de hele crew belandde in het denkbeeldige water. Dat het schip zowel in de middag als de avond “verging” vond niemand erg. 

 

 

Het uitzoeken van de muziek was met dit thema geen probleem, maar ook veel aandacht was er geschonken aan de aankleding van de nummers. Letterlijk alle groepen waren op originele wijze aangekleed, aangepast aan de musical die ze vertolkten. Daardoor werd het een kleurrijke middag en avond die door het publiek met veel applaus werd beloond. 

De uitvoeringscommissie bestaande uit Deborah van der Pol, Anouk Dijkstra, Naomi Vat en Evi Ilmer hebben prima werk geleverd en werden na afloop hiervoor door het bestuur bedankt. Het waren twee lange, maar aantrekkelijke voorstellingen. Volgend jaar is er weer een editie en het jaar erop hoopt OKK 125 jaar te bestaan.


« terug