Home  »  Nieuws  »  Uitvoering 'okk reist door de tijd!’ zaterdag 29 oktober

25-10-2016
Uitvoering 'OKK reist door de tijd!’ zaterdag 29 oktober

Aan de ouder(s) / verzorger(s),

Zaterdag 29 oktober a.s. houdt Gymnastiekvereniging OKK Ridderkerk haar jaarlijkse uitvoering in Sporthal de Fakkel. Het thema dit jaar is:

'OKK reist door de tijd!’

Er worden twee voorstellingen gegeven. De middagvoorstelling start om 14.00 uur; de avondvoorstelling om 19.00 uur. Tijdens beide voorstellingen zullen de leiding, recreatie- en selectieturnsters, alsmede peuter-, kleuter-, jongensgroepen een zo gevarieerd mogelijk programma laten zien.

Omdat een dag als deze veel onkosten met zich meebrengt, wordt er entreegeld gevraagd. Kaarten kosten € 5,-. Kinderen t/m 11 jaar betalen € 2,50. Een passepartout (middag- en avondvoorstelling) kost resp. € 8,- en € 4,-.

Tussen 10.00 uur en 11.00 uur is er een voorverkoop van kaarten. Een uur voor aanvang van de middag- en avondvoorstelling gaat de kassa weer open voor verdere verkoop. De zaal en kleedkamers gaan een half uur voor aanvang van de voorstelling open.

De meeste groepen komen minimaal 2x aan bod, dus het is een vol programma. Halverwege is echter een pauze van 20 minuten waarin u een kopje koffie in het restaurant kunt drinken. Ook is het mogelijk om tussendoor een gokje te wagen bij de tombola. Door de juiste enveloppen te trekken, kunt u mooie prijzen winnen!

Uw zoon of dochter ontvangt via de leiding verdere informatie over het tijdstip waarop hij of zij aanwezig moet zijn, in welke kleedkamer hij of zij zich kan omkleden, wat hij of zij aan kleding dient mee te nemen enz. enz. Laat uw zoon of dochter een tas meenemen, waarin kleding en schoenen opgeborgen kan worden. Zet zo nodig de naam in de kleding want het is vaak erg druk in de kleedkamers. Laat waardevolle spullen thuis!

Evenals andere jaren zal de Uitvoering gefilmd worden en op dvd worden gezet. Deze dvd is, tegen betaling van € 12,- (middag of avond) en € 20,- (middag en avond), tijdens de uitvoering te koop. Na een aantal weken zal deze DVD worden uitgedeeld in de les van de kinderen. Daarnaast worden er diverse foto’s gemaakt. Deze zullen z.s.m. op de website geplaatst worden.

Zowel voor de toegangskaartjes als de dvd geldt dat er contant betaald dient te worden. Het is helaas niet mogelijk om te pinnen. Indien u met de auto naar de Fakkel komt, willen we u er vast op wijzen dat de politie deze gehele dag streng controleert en bekeuringen uitdeelt aan een ieder die niet in de officiële vakken geparkeerd staat. Neem geen risico en parkeer uw auto waar het hoort of kom op de fiets!

Wij hopen u allen op 29 oktober te mogen begroeten en wensen u veel kijkplezier!

De organisatie

www.okkridderkerk.nl