Home  »  Nieuws  »  Uitvoering gymnastiekvereniging okk

Uitvoering gymnastiekvereniging OKK

28-10-2017
Uitvoering gymnastiekvereniging OKK
De Ridderkerkse Gymnastiekvereniging OKK wordt dit jaar 122 jaar oud en is nog steeds actief en sportief. Dat is zaterdag  28 oktober a.s. te zien in sporthal de Fakkel. Dan geeft de in 1895 opgerichte vereniging haar jaarlijkse uitvoering.

De uitvoering heeft als thema “De vier jaargetijden”. Het belooft een kleurrijke show te worden waarbij de diverse groepen steeds een ander aspect van het thema naar voren zullen brengen tijdens hun optredens.

Turnen, muziek en dans zullen de boventoon voeren tijdens de demonstraties die verzorgd worden door veelal jonge gymnasten, die de laatste tijd hard geoefend hebben. Groepen uit alle wijken van Ridderkerk treden op. Naast de vele recreanten zullen ook de wedstrijdgroepen hun beste beentje voor zetten. De uitvoering is al jaren de manier om kennis te maken met het turnen en met OKK in het bijzonder.

Er is een keuze gemaakt voor een min of meer vaste toestelopstelling per jaargetijde, waardoor het programma vlot afgewerkt kan worden. Veel aandacht is besteed aan de presentatie van de demonstraties. Kleding en muziek zijn afgestemd op het thema en vormen een aantrekkelijk geheel. Kortom, het belooft weer een leuke turndag te worden voor jong en oud in sporthal de Fakkel. Tussendoor kunnen toeschouwers natuurlijk terecht in het restaurant van de Fakkel en gelijktijdig een gokje wagen bij de tombola. Trekt u de juiste envelop, dan kunt u één van de vele prijzen winnen.

De ongeveer twee en een half uur durende uitvoering begint ’s middags om 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur. 's Avonds begint de uitvoering om 19.00 uur. De zaal is dan open vanaf 18.30 uur. Een kaartje kost € 2,50 voor kinderen van 4 t/m 11 jaar; oudere kinderen en volwassenen betalen € 5,00. Een passe-partout (middag- en avondvoorstelling) kost resp. € 4,00. en € 8,00. De voorverkoop van kaarten is tussen 10.00 en 11.00 uur in de entreehal van de sporthal.

Elke leiding zal zelf communiceren hoe laat de deelnemers aanwezig dienen te zijn. Het bestuur verwijst ouders dan ook naar de leiding voor wat betreft deze informatie.

Vanwege de verwachte drukte wordt het publiek aangeraden tijdig aanwezig te zijn. Daarnaast is de toeschouwerscapaciteit van de Fakkel beperkt. Parkeren kan op het parkeerterrein in de parkeervakken. Parkeer uw auto niet op het gras ernaast, want de politie schrijft ieder jaar weer boetes uit voor foutparkeerders.