Home  »  Nieuws  »  Veel medailles voor okk bij souplesse toestel toernooi

Nieuws

Veel medailles voor OKK bij Souplesse Toestel Toernooi

28-01-2018
Veel medailles voor OKK bij Souplesse Toestel Toernooi
Op zaterdag 27 januari deden 16 turnsters van de A-selectie mee met het Souplesse Toestel Toernooi in Ambacht. Een extra toernooi waar er per toestel medailles te verdienen waren. Zonder al te grote druk konden de turnsters aan deze wedstrijd deelnemen. En zo werden er mooie resultaten behaald en vele medailles verdiend.

In ronde 1 turnden Lisa van der Stoep en Danique de Gelder in categorie instap N3. 

 

Lisa behaalde 4 gouden medailles. De medailles verdiende zij voor de meerkamp, op sprong, balk en vloer. Danique behaalde de gouden medaille op de rekstok. 

  

 

Ook turnde in ronde 1 Lois Straver en Indy Pangan in categorie pupillen II N3. Lois haar beste toestel was de balk met een 4e plaats. In de meerkamp behaalde zij de 6e plaats. Indy wist voor alles een medaille binnen te slepen en mocht met 5 medailles naar huis. Een zilveren medaille voor de meerkamp, goud op sprong en brons op brug, balk en vloer.

 

Jasmijn van Noord turnde ook de eerste ronde in categorie pupillen II N2. Zij verdiende de gouden medaille voor de meerkamp, op sprong, balk en vloer. 

  

Op de rechterfoto alle turnsters uit ronde 1.

 

In ronde 2 kwamen alle pupillen I N3 in actie. 

 

Chelsea Bruijn ging naar huis met drie medailles. Ze won de zilveren medaille op sprong, brug en vloer. Anna van Oost kreeg de bronzen medaille voor haar oefening op balk.

  

 

Yasmin Freire Dekker pakte de bronzen medaille op de meerkamp.

  

 

In ronde 4 kwamen er ook nog turnsters van OKK in actie. Sanne Kranendonk en Sofie Li in de categorie Jeugd I N4. Sanne wist 5 medailles te verdienen. Goud voor de meerkamp, op sprong, balk en vloer en nog een zilveren medaille op de brug. Voor Sofie was de bronzen medaille op sprong voor haar. 

Izaelle Dur en Lotte van Noort turnde ook deze ronde alleen dan in de categorie Jeugd II 2e divisie. Zij wisten de medailles onderling goed te verdelen. Izaelle won goud voor de meerkamp, sprong en brug. Voor Lotte waren de gouden medailles voor de toestellen balk en vloer. 

  


« terug