Home  »  Nieuws  »  Verrassing vriendenloterij

Verrassing Vriendenloterij

03-07-2016
Verrassing Vriendenloterij
Tijdens de jaarlijkse onderlinge wedstrijd van OKK Ridderkerk, was het tijd voor een kleine verrassing. De Vriendenloterij heeft het mogelijk gemaakt om zowel Hans Mom als zijn vrouw Gina, in het zonnetje te zetten! Wat was het leuk!!
Lees wat hen zo bijzonder maakt.

U kent het vast, de Vriendenloterij! OKK Ridderkerk doet hieraan mee. Dit betekent dat u als lotenkoper onze vereniging kunt steunen. De helft van de aankoopprijs gaat direct naar onze vereniging en hiermee wordt het voor ons mogelijk om nieuwe lesmaterialen aan te schaffen. Altijd leuk natuurlijk om een les te optimaliseren of uit te breiden.

Een aantal keer per jaar krijgen verenigingen de mogelijkheid iemand te nomineren voor een leuke prijs. Dit gaat dan bijvoorbeeld om een vrijwilliger binnen de vereniging. Nadat een aanvraag is ingediend en goedgekeurd, krijgt de vereniging groen licht om deze surprise in gang te zetten.

Zo ook is het ditmaal gegaan. Er was echter een klein obstakel, want het ging ons om onze contactpersoon voor de Vriendenloterij, Gina Mom en haar man Hans. Het is ons gelukkig gelukt hen te verrassen zonder dat ze hier zelf iets van wisten.

Gina is al sinds jaar en dag secretaresse binnen ons bestuur. Dagelijks verzorgt zij het reilen en zeilen binnen de verening. Zo houdt zij zich bezig met leiding voor de groepen, de jaarlijkse uitvoering, catering bij wedstrijden en natuurlijk alle bestuurlijke taken.

Haar man Hans heeft net zo´n OKK-hart en geeft al erg lang les bij onze selectiegroep. Daarbij ondersteunt hij Gina daar waar nodig en je ziet hen dan ook vaak samen acte de presence geven.

Wij hebben hen beiden, namens OKK Ridderkerk in samenwerking met de Vriendenloterij, mogen verrassen met een WELLNESS WEEKEND weg!! Samen mogen zij zich een weekend lang heerlijk laten verwennen en thuis de boel, de boel laten. Het is hen zeker gegund en wij hopen dan ook dat deze inzet nog vele jaren doorzet.

Nogmaals dank Gina en Hans!!

Lijkt het u wat, onze verenging ondersteunen? Koop dat een lot via onderstaande link en zorg ervoor dat u vriend wordt van OKK!
U kunt daarbij zelf ook nog een heel veel mooie prijzen winnen!

www.vriendenloterij.nl