Home  »  Nieuws  »  Vijf turnsters plaatsen zich voor landelijke voorrondes

Nieuws

Vijf turnsters plaatsen zich voor landelijke voorrondes

07-02-2017
Vijf turnsters plaatsen zich voor landelijke voorrondes
In het weekend van 28 en 29 januari kwamen 9 turnsters van OKK in actie in Hellevoetsluis. Het was de 2e districtswedstrijd en het hoogste plaatsingsresultaat telde voor doorstroming naar de landelijke kwartfinale voor de instappers N2 en doorstroming naar de districtsfinale en landelijke halve finale voor de turnsters in de 3e divisie.


Op zaterdag turnden de instap N2. Chelsea Bruijn zette een goede wedstrijd neer, maar helaas kwam ze niet hoger in het klassement. De eerste wedstrijd werd ze 13e en dit keer 14e. Neelysha de Kok turnde dit keer minder sterk. Ze werd 19e, maar had al een 4e plaats genoteerd staan. Neelysha heeft zich geplaats voor de landelijke kwartfinale.

 

Op zondag kwamen Caithlin Karel, Sofie Li en Sanne Kranendonk bij de pupillen II - N3 op de vloer. Caithlin en Sofie turnden beide een betere wedstrijd. Caithlin behaalde een 8e plaats en Sofie pakte zelfs de bronzen medaille. Sanne turnde wederom stabiel en pakte opnieuw de gouden medaille. Sofie en Sanne hebben zich weten te plaatsen voor de districtsfinale en de landelijke halve finale.

 

Daarna kwamen Indy Pangan en Lois Straver in actie bij de pupillen I – N3. In een sterk deelnemersveld turnden beide een goede wedstrijd. Indy eindigde op de 10e plaats en Lois op de 8e plaats. Allebei eindigden ze met hun hoogste resultaat, een 8e plaats, in het eindklassement niet hoog genoeg voor doorstroming.

 

In de laatste ronde was Jadee Phelipa bij de junioren erg stabiel. Na een 1e plaats kreeg ze dit keer de bronzen medaille omgehangen. Esmee Vogelezang turnde bij de senioren ook een goede wedstrijd. Na een 12e plaats steeg ze dit keer naar de 5e plaats. Beide dames hebben zich weten te plaatsen voor de districtsfinale en de landelijke halve finale in de 3e divisie. 


« terug