Home  »  Nieuws  »  Zilver voor kim van vliet

Nieuws

Zilver voor Kim van Vliet

26-11-2017
Zilver voor Kim van Vliet
Afgelopen weekend startte voor de A-selectie van OKK Ridderkerk het wedstrijdseizoen. In Bergschenhoek werd de eerste districtswedstrijd geturnd. In januari is er nog een tweede kans, want dan wordt de tweede districtswedstrijd gehouden.


Zaterdag 25 november begon OKK met Danique de Gelder en Lisa van der Stoep (18e). Ze turnen bij de instap N3. Voor Danique werd het te spannend en werd het ervaring op doen door te kijken. Lisa turnde alle vier de toestellen en behaalde haar beste score op de vloer.

Ondertussen turnden ook Izaelle Dur (19e) en Lotte van Noord (11e) in de andere baan bij jeugd 2 in de 2e divisie. Izaelle turnde een knappe brugoefening met een reuzendraai, maar liet wat punten liggen op balk. Lotte turnde een stabiele wedstrijd met als beste toestel sprong (7e).

 

Jasmijn van Noort (9e) turnde in de categorie pupillen II N2 haar eerste wedstrijd voor OKK. Haar beste toestel was sprong (2e). Op brug turnde ze de moeilijke oefening met reuzen, maar helaas kon ze haar streksalto nog niet landen, maar daar wordt hard aan gewerkt.

Op zondag 26 november kwamen de senioren 3e divisie in actie. Alle drie de turnsters kampen met blessures en kunnen niet optimaal trainen. Toch besloten ze er alle drie ervoor te gaan. Na twee jaar blessureleed turnde Elisa van Halem (18e) weer haar eerste wedstrijd. Haar beste toestel was de brug (8e). Esmee Vogelezang besloot uiteindelijk toch vier toestellen te doen en behaalde in de meerkamp een mooie 7e plaats. En zelfs een eerste plaats op het toestel brug. Kim van Vliet verraste trainsters en publiek. Ondanks haar blessure behaalde zij een 2e plaats op de toestellen sprong en vloer, maar kreeg ook de zilveren medaille omgehangen voor de meerkamp.

 

 


« terug