Hartelijk welkom...

op de website van OKK Ridderkerk!

Gymnastiekvereniging Oefening Kweekt Kracht is opgericht op 1 november 1895 en nog steeds bruisend en springlevend! Wij zijn gevestigd in Ridderkerk. Onze vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie.

 

Wil je weten wat gymmen is? Kom dan gerust eens een kijkje nemen bij een van onze lessen of doe gewoon lekker een les mee. Een proefles is altijd gratis. En kinderen vanaf 1,5 jaar kunnen al lid worden van onze vereniging.

 

Onze leiding is gediplomeerd. De leden dienen te allen tijde de aanwijzingen van de leiding op te volgen en voorzichtig om te gaan met het materiaal in de gymzalen. OKK huurt de gymzalen van Sport en Welzijn van de gemeente Ridderkerk.

Wilt u of jij meer weten over de vereniging kijk dan onder onze contactgegevens.

Vriendenloterij

Doe mee met de vriendenloterij en steun OKK Ridderkerk!

Veiliger sportklimaat

Lees meer over een veiliger sportklimaat

Laatste nieuws

Jasmijn plaatst zich voor landelijke kwartfinale

Ze moest als aller eerste direct de balk op. Haar beginstukje was netjes en ze maakte een mooie spagaatsprong. Daarna werd het wat spannender. Ze heeft de laatste weken wat last van rugpijn en dat is lees meer »

Tweede districtswedstrijd Lotte en Izaelle

De meisjes startten hun wedstrijd op balk. Inturnen ging best goed bij allebei. Dus goede vooruitzichten bij beiden. Lotte moest als eerste de balk op voor de wedstrijd. Ze was erg gespannen en had daardoor lees meer »

Tessa turnt haar eerste districtswedstrijd

Haar eerste toestel was de rekstok. Haar oefening ging erg goed. Ze liet een mooie oefening zien. Score:12.500 Op het tweede toestel, de balk, turnde Tessa ook heel netjes en strak. Helaas ging ze er lees meer »

Nieuwe leiding Wendi Ouder & Kindgym

  Mijn naam is Wendi van der Hel en ga ik vanaf  januari 2019 de ouder-kind-gymlessen verzorgen.  Graag stel ik me alvast even aan u voor.   Na vijftien jaar voor de klas te hebben lees meer »

Uitslagen jokerwedstrijd verplichte oefenstof

De jokerwedstrijd is bedoeld als een mooie graadmeter voor trainers en meisjes om te kijken hoe de oefeningen gaan en waar nog aandacht aan besteed moet worden om zo goed mogelijk voorbereid op de komende lees meer »