Home  »  Informatie  »  Kleding

Kleding

Je kunt bij ons in alle soorten sportkleding gymmen. Voor schoeisel adviseren wij turnschoentjes met flexibele zooltjes of blote voeten. Liefst geen turn- of sportschoenen met stevige zolen, die zijn te weinig flexibel. Lang haar MOET in een paardenstaat of vlecht. Sieraden zijn niet toegestaan (behalve kleine oorbelletjes).

Op de jaarlijkse Uitvoering (in oktober/november), bij de Onderlinge wedstrijden en de Driekampen-wedstrijden is het OKK-tenue (turnpakje (en broekje) verplicht voor de meisjes en de jongens.

Dit pakje/broekje kan besteld worden bij SportEmotion in Barendrecht. U moet bij SportEmotion aangeven, dat het voor de Gymnastiekvereniging OKK Ridderkerk is. U krijgt dan het juiste tenue.

Seizoen 2018/2019

Bestellen: tot 15 september 2018 kunt u als volgt bestellen:

Via de webpagina : www.sportemotion.com. U gaat naar het kopje “turnen” en aan de rechterkant vindt u de  “gymnastiekverenigingen”. U scrolt naar beneden totdat u “OKK Ridderkerk” ziet. Zo kunt u de bestelling plaatsen. U kunt ook langs de winkel gaan om een pakje te passen en te bestellen.

Adres: Pesetastraat 72, 2991 XT Barendrecht.

Bestelweken is 2 weken.
Daarna gaat de levertijd van 6 weken in.

Buiten het vaste bestelmoment kunnen er wel pakjes besteld worden, maar dan komt er een toeslag van 20% bij de prijs.

Kleding selectiegroepen

Tijdens de selectielessen worden turnpakjes gedragen. Dit mogen eigen turnpakjes zijn, met of zonder mouwen. Een turnbroekje is ook toegestaan. Liefst geen turnschoentjes maar blote voeten. Ook hier geldt: lang haar MOET in een paardenstaat of vlecht. Sieraden zijn niet toegestaan (behalve kleine oorbelletjes/knopjes). Tijdens teamwedstrijden wordt het selectiepakje gedragen. Op landelijke wedstrijden is het toegestaan om een bijbehorend turnbroekje te dragen. Eventuele bandages voor blessures moeten huidskleurig zijn.