Home  »  Informatie  »  Kleding

Kleding

Gymmen kan op zich in alle soorten sportkleding. Voor schoeisel adviseren wij turnschoentjes (beslist geen sportschoenen). Dit geldt ook voor de gewone lessen.

Op de jaarlijkse uitvoering (in oktober/november), Driekampen en bij de onderlinge wedstrijden is voor de meisjes het OKK-turnpakje verplicht.

Voor de meisjes en de jongens kan er een clubpakje en broekje besteld worden bij SportEmotion in Barendrecht. U moet bij SportEmotion aangeven, dat het voor de Gymnastiekvereniging OKK Ridderkerk is en dan weten zij welk clubpak daarbij hoort.

SportEmotion gaat over een naar een ander bestelsysteem.

Er komen 2 momenten in het jaar om een pakje te bestellen bij SportEmotion.

Het eerste bestelmoment wordt 21 maart tot 22 april, in deze periode kunnen de leden een pakje bestellen via de webpagina.

In deze periode wordt de bestelperiode open gezet!!

SportEmotion gaat dan na 22 april de bestelling plaatsten in de fabriek met een levertijd van 6 weken.

Via de webpagina : www.sportemotion.com, daarna gaat u naar kopje “turnen” en dan aan de rechterkant “gymnastiekverenigingen”. U scrolt naar beneden totdat u “OKK Ridderkerk” ziet. Zo kunt u de bestelling plaatsen. Maar U kunt ook in deze periode langs de winkel gaan om een pakje te passen en te bestellen.

‚ÄčAdres: Pesetastraat 72, 2991 XT Barendrecht.

Het tweede bestelmoment wordt 1 september tot 1 oktober. Hiervoor geldt het zelfde.

Buiten deze 2 bestelmomenten kunnen er wel pakjes besteld worden, maar dan komt er een toeslag van 20% bij de prijs.