Hartelijk welkom...

op de website van OKK Ridderkerk!

Gymnastiekvereniging Oefening Kweekt Kracht is opgericht op 1 november 1895 en nog steeds bruisend en springlevend! Wij zijn gevestigd in Ridderkerk. Onze vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie.

 

Wil je weten wat gymmen is? Kom dan gerust eens een kijkje nemen bij een van onze lessen of doe gewoon lekker een les mee. Een proefles is altijd gratis. En kinderen vanaf 1,5 jaar kunnen al lid worden van onze vereniging.

 

Onze leiding is gediplomeerd. De leden dienen te allen tijde de aanwijzingen van de leiding op te volgen en voorzichtig om te gaan met het materiaal in de gymzalen. OKK huurt de gymzalen van Sport en Welzijn van de gemeente Ridderkerk.

Wilt u of jij meer weten over de vereniging kijk dan onder onze contactgegevens.

Vriendenloterij

Doe mee met de vriendenloterij en steun OKK Ridderkerk!

Laatste nieuws

Tweede plaats bij TUCO bovenbouw

Voor OKK deden 2 teams mee aan deze eerste competitiewedstrijd.  Team 1: Sanne Kranendonk, Lotte van Noort, Izaelle Dur & Jadee Philipa. Team 2: Sofie Li, Cato Steehouwer, Esmee Vogelezang lees meer »

Opnieuw eerste en derde bij TUCO onderbouw

In ronde 1 kwam OKK-1 in actie. Dit team bestaat uit Jasmijn van Noort, Indy Pangan, Chelsea Bruijn, Anna van Oost en Yasmin Freire Dekker. Alle 5 de turnsters turnen alle vier de toestellen. De beste lees meer »

Tessa van Pelt wint bij de pre-instappers

De uitslag van de 2e wedstrijd:   1e: Tessa van Pelt 2e: Elin Schot 4e: Gea Boots 10e: Kouatar Bouamar 11e: Noa Knape   In de tussenstand na twee wedstrijden gaan Elin en een turnster van Olympia lees meer »

Linde-Sophie gaat aan de leiding bij de mini's

De uitslag van de 2e wedstrijd:   1e: Linde-Sophie van der Ham 2e: Sana Bouchti 3e: Guusje van Erk 4e: Nikki Beekman   Na twee wedstrijden gaat Linde-Sophie aan de leiding. In juni wordt de lees meer »

Medaille voor Jadee Phelipa

Jadee begon op het toestel balk. Het inturnen ging zo goed, dus dat gaf een fijn gevoel. Helaas wist ze dat tijdens de wedstrijd niet vast te houden. Met wat wiebels en een val met de sisonne liet ze lees meer »