Geslaagde Uitvoering OKK

01 november 2019

Afgelopen zaterdag hield gymnastiekvereniging OKK haar jaarlijkse uitvoering. Dit jaar was het thema “OKK in Dromenland”, een thema waarmee de trainers en trainsters met veel creativiteit een wervelende show maakten met hun turnsters en turners.

Zonder uitzondering maakten zowel de recreanten als de selectiegroepen er een aangenaam kijkspektakel van. Hoewel door de keuze voor min of meer vaste toestelopstellingen lang niet alle turntoestellen de revue passeerden, werd dat gemis ruimschoots gecompenseerd door de kleurige aankleding van de nummers en het gebruik van toepasselijke muziek. De nummers werden vlot aan elkaar gepraat door Liesbeth Grootendorst en Heleen Bervoets.

Het publiek dat in groten getale naar sporthal de Fakkel was gekomen, genoot er zichtbaar van. De middaguitvoering was helemaal uitverkocht, maar ook bij de avonduitvoering waren de tribunes zo goed als geheel bezet. Met daarnaast ruim 300 deelnemende turnsters en turners en zo ‘n 75 medewerkers was het een drukke, maar vooral gezellige bedoening. De bezoekers konden ook nog een gokje wagen bij de traditionele tombola. Dat was zo’n succes dat bijna alle loten al ’s middags aan de man gebracht waren. De dames die deze tombola jaarlijks organiseren, konden dus tevreden zijn en leverden zo een bijdrage om de kosten van de uitvoering te drukken.

De uitvoeringscommissie bestaande uit Deborah van der Pol, Anouk Dijkstra, Naomi Vat en Evi Ilmer hebben weer prima werk geleverd en konden na afloop tevreden terugkijken op een geslaagde avond. Het organiseren van de jaarlijkse uitvoering is veel werk en alleen mogelijk met hulp van veel vrijwilligers en het bestuur. Niet veel toeschouwers zullen zich dat waarschijnlijk realiseren, maar alle medewerkers doen dit graag, zelfs al zijn de laatsten pas vlak voor middernacht klaar met het wegbrengen van de toestellen. 

Gymnastiekvereniging OKK bestaat nu 124 jaar en we maken ons niet alleen op voor een nieuw wedstrijdseizoen, maar ook voor het jubileumjaar dat we op 8 november 2020 met een jubileumuitvoering hopen te vieren.

Foto: eindstand van het mooie nummer van de B-selectie