OKK Let's Dance

24 mei 2021

OKK start na de zomervakantie met een dansgroep met o.a. Jazz, Funk, Hiphop & TikTok choreo’s. Om alvast op te starten, organiseren we 3 GRATIS proeflessen. De lessen zijn bedoeld voor kinderen van 7-9 jaar. Word je bijna 7 of ben je nét 10 geworden, dan kan je je ook aanmelden.

De lessen worden gegeven door Renske van der Laarse. Renske is 17 jaar en doet dit jaar examen voor de HAVO aan het Thorbecke College op de Prinsenlaan. Ze volgt daar de topsport opleiding, zodat ze naast de HAVO óók de dansacademie van Lucia Marthas in Rotterdam kan volgen. Renske heeft dus al enkele jaren danservaring opgedaan bij een professioneel instituut. Na de HAVO wil Renske HBO Social Work gaan doen.

“Naast het zelf dansen, vind ik het lesgeven inmiddels óók heel erg leuk. Ik doe dit nu een jaar en beleef er heel veel plezier aan om mijn passie voor het dansen over te brengen op de jonge kinderen. Ik kijk er naar uit om de kinderen vrij te leren bewegen op muziek en samen naar leuke dingen toe te werken zoals bijvoorbeeld een demonstratie of de Uitvoering,” aldus Renske.

We zijn blij dat Renske deze extra activiteit bij OKK wil opstarten. Renske is geen onbekende voor de vereniging. “Ik heb vroeger als klein meisje bij de selectie van OKK geturnd en ook mijn moeder heeft in de jaren ’70 en ’80 geturnd in de selectie en is daarna les gaan gegeven bij OKK. Zelf mijn oma is lang lid geweest en heeft geturnd. Het OKK-dna zit dus al heel lang in de familie en dat schept toch een band!” 

PROEFLESSEN

Om alvast op te starten, organiseren we 3 GRATIS proeflessen waarin je kunt meedoen. De lessen zijn bedoeld voor kinderen van 7-9 jaar. Word je bijna 7 of ben je nét 10 geworden, dan kan je je ook aanmelden.

  1. Woensdag 12 mei van 17.30 uur – 18.15 uur
  2. Zaterdag 29 mei van 10.45 uur – 11.45 uur
  3. Zaterdag 19 juni van 10.45 uur – 11.45 uur

We vragen jullie je wel even aan te melden voor de proefles, zodat we weten hoeveel er komen. Je kunt je ook alvast opgeven voor de échte lessen, die in september starten. De contributie vanaf september is gelijk aan de contributie voor de recreatiegymlessen. Wacht niet te lang voor de september-aanmeldingen, want vol = vol.

Vanaf september worden de lessen dus op zaterdag van 10.45 uur tot 11.45 uur gegeven. Locatie: Sportzaal de Werf, Slikkerveer. Schoolplein of de zaal (indien we weer binnen mogen sporten).

Opgeven en informatie: Via OKK info@okkridderkerk.nl of bij Renske zelf : renske.vanderlaarse@gmail.com